Nutriční hodnoty (Krůtí játra na cibulce s basmati rýží)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 1 972 kJ / 471 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 82,80 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 82,80 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 12,40 g |
| – nasycené | 4,24 g |
| – nenasycené | 4,24 g |
| –– mononenasycené | 2,12 g |
| –– polynenasycené | 2,12 g |
| ––– omega 3 | 0,08 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 1,96 g |
| Sodík | 344 mg |
| Sůl | 0,84 g |
| Sacharidy | 7,16 g |
| – cukry | 4,88 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 400 g 400 g krůtích jater | Játra krůtí | 400 g |
| 4 4 jarní cibulky | Cibulka jarní čerstvá | |
| olej | Olej řepkový | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| 1 lžička 1 lžička hnědého cukru | Cukr třtinový | 5 g |
| 1 lžíce 1 lžíce domácího nebo bio kečupu | ||
| 1 sáček 1 sáček basmati rýže | Rýže basmati loupaná |