Nutriční hodnoty (Vláčný jogurtový koláč)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 16 758 kJ / 4 005 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 91,42 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 49,93 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 41,49 g |
| Tuky | 130,07 g |
| – nasycené | 20,40 g |
| – nenasycené | 99,91 g |
| –– mononenasycené | 70,74 g |
| –– polynenasycené | 29,17 g |
| ––– omega 3 | 8,38 g |
| Vláknina | 20,52 g |
| Cholesterol | 319 mg |
| Sodík | 391 mg |
| Sůl | 1,47 g |
| Sacharidy | 607,00 g |
| – cukry | 249,50 g |
| ––– laktóza | 13,50 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 400 ml 400 ml polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 400 g |
| 200 ml 200 ml cukru krupice | Cukr bílý | 200 g |
| 100 ml 100 ml oleje | Olej řepkový | 100 ml |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
| 2 2 malé bílé jogurty | Jogurt kravský bílý 1,5% | |
| 375 g 375 g tvarohu (1,5 vaničky) | Tvaroh polotučný | 375 g |
| 1,5 sáčku 1,5 sáčku vanilkového pudinkového prášku | Puding v prášku | 72 g |
| 2 2 vanilkové cukry | Cukr vanilkový | |
| cukr krupice (podle chuti) | Cukr bílý | |
| 2 2 jablka | Jablko čerstvé | 300 g |
| změklé máslo | Máslo kravské | |
| cukr krupice | Cukr bílý | |
| hrubá mouka | Mouka pšeničná hrubá | |
| nahrubo drcené ořechy | Vlašské ořechy |