Nutriční hodnoty (Jablkovo-šunková omeleta)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 457 kJ / 1 304 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 80,62 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 64,57 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 16,05 g |
| Tuky | 41,80 g |
| – nasycené | 15,88 g |
| – nenasycené | 18,12 g |
| –– mononenasycené | 13,03 g |
| –– polynenasycené | 5,09 g |
| ––– omega 3 | 0,35 g |
| Vláknina | 12,15 g |
| Cholesterol | 878 mg |
| Sodík | 1,23 g |
| Sůl | 2,70 g |
| Sacharidy | 145,33 g |
| – cukry | 59,03 g |
| ––– laktóza | 24,87 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 120 g 120 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 120 g |
| 3 dl 3 dl mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 300 ml |
| 3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
| špetka špetka soli | Sůl mořská | |
| 4 plátky 4 plátky šunky | Šunka vepřová vařená | 80 g |
| 2 2 jablka | Jablko čerstvé | 300 g |
| 2 lžíce 2 lžíce pažitky | Pažitka čerstvá | 30 g |
| 250 g 250 g jogurtu | Jogurt kravský bílý 3,5% | 250 ml |
| bílý pepř | Pepř bílý | |
| sůl | Sůl mořská |