Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Králík v košilce

Hodnocení receptu je 4,8 (16×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 40 min Doba tepelné úpravy: 40 min

40 min (40 min tepelná úprava)

25. 1. 2013 18:45

Suroviny

Porce: 4-5

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie3 032 kJ / 725 kcal
Bílkoviny15,38 g
Tuky34,46 g
Vláknina34,05 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 63 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy84,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Pokud neseženeme vepřovou blánu, tak z každého kusu marinovaného masa uděláme jeden závitek, zajistime párátky, nebo nití a dále postupujeme stejně.

Komu nevadí masitá barevná paprika, může ji nakrájenou na tenké proužky rozložit na slaninu a poté zavinout. Já jsem na to úplně zapoměla. Na fotce se surovinama je plolovina červené.Ale to je spíše jen pro oko na řezu:-)

Postup na vykostění hřbetu a další chutné rcp na“králíčí“zavinovačky“ naleznete zde

http://www.toprecepty.cz/recept/31029-roladky-z-kr...

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Anna Kocikova Anna Kocikova

9. 2. 2013 12:36

Besinka35:Děkuji:-K

Besinka35

7. 2. 2013 19:56

Pěkné.:yes:

Anna Kocikova Anna Kocikova

29. 1. 2013 20:02

Za moc milé komentíky i hodnocení všem děkuji:-*:-K:-K

Pajaska Pajaska

29. 1. 2013 13:26

Krása:yes::yes::yes:

rozmarynaH rozmarynaH

29. 1. 2013 12:55

Aničko, nějak mě ten tvůj úžasný recept na králíka:-p unikl. Jsem zděšená;-(, jaké se sem teď vkládají recepty, takže sem chodím o poznání méně:-(. Jinak receptík jsem uložila a posílám bodík:yes:

1974andrea 1974andrea

27. 1. 2013 21:21

Aničko, máš to moc hezky připravené:-p:yes:

Danca Danca

26. 1. 2013 15:18

Moc pěkný košilatý králíček!!!:-p:yes:

senky senky

26. 1. 2013 09:28

Toto je recept:yes::yes: u jeho čtení se člověku masožravému sbíhají sliny a chutě volají aspoň po jednom plátečku:-));-):-K a k tomu ty naprosto živé fotky:yes::yes::-K

BILKOVAI BILKOVAI

25. 1. 2013 21:50

Aničko, pokochala jsem se pohledem na tu nádheru a mé chuťové buňky zpívají ódu na Aničku a jejího králíčka;-):-)):-p:yes:
A moc se mi líbí ty fotečky se šťouchanými brambory, nádhera:-O:yes:

rebeka rebeka

25. 1. 2013 20:23

Anna Kocikova::-D:-D já jsem si taky aspoň čuchla:-D:-D k tomu tvému:-p;-):-):yes:

Anna Kocikova Anna Kocikova

25. 1. 2013 19:43

Alexiss:Játra v bláně(košilce)také dělávám,je to opravdu dobrá bašta:-pJinak ji používám na různá mletá masa i na přípravu rolád z jiných druhů masa.Mám ji vždy do zásoby v mrazáku:-)
Bránici jsem v surovinách odstranila,ať se nikdo nemusí pod receptem pozastavovat;-)Byla sice uvedena v závorce,ale hlavně z toho důvodu,že když jsem před časem v masně chtěla vepřovou blánu,tak mi bylo od mladinké řeznice řečeno:"Myslíte bránici?"Ale to už jen tak bokem;-):-D:-DHlavně že tady víme o co jde+ foto suroviny.
Za zájem o rcp i komentář děkuji:-K:-K

tejejko-odřený z kůže už přišel z Číny:-D:-D
Růženko-tento byl krásně růžový:yes:Teda doufám,že to králík byl:-O:-D:-D
rebi-to víš,že mi to nevadí,alespoň to příště usnadní hledání:-)Já jsem věděla,že něco podobného tady je,ale nemohla jsem si uvědomit od koho;-)Tou marinádou byl mycák krásně"načuchnutý":yes:

Všem Vám moc děkuji za milé komentáře,které mě potěšily a i za hodnocení této chutné bašty:-K:-KJsem ráda,že se rcp líbí:-*

Alexiss Alexiss

25. 1. 2013 19:21

magdalenka : Hezký večer a díky za upozornění,nějak se s tím kdyžtak vyrovnám.Už mě to štve několik let a prostě jsem se neovládla.;-):-8:-8

magdalenka magdalenka

25. 1. 2013 19:11

Alexiss: To je zbytočné vysvetľovať...raz som sa o to pokúsila. Vyvolalo to veľmi negatívne ohlasy, vrátane "odborníkov" z gastronómie. Jednoducho ti neuveria.
Ale recept sa mi páči...

rebeka rebeka

25. 1. 2013 19:11

Anni, super:yes::yes::yes: dovolím si do podobných přidat i toho mého ušáka, i když je s jinou nápní:-8 ale ty máš tak suprový fotopostup;-):-):yes::yes:, jestli ti to bude kór moc vadit, tak to smaž;-)

tejaja tejaja

25. 1. 2013 19:10

Anička, keby si ho nebola zdrala z kože, nepotreboval by košieľku :-D:-D;-) Ale recept je krásny:yes:;-)

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: kralik recepty pečená roláda z králíka recepty z králíka rolada z kralika dort králík fotopostup vykoštění králíka na roládu recepty na králíka králík recept králík v kosilce recept na králíka recepty králík vykoštění krajika na roládu kralici jatra v branici králík králík roláda co se zbytky pečeného králíka králik v slaninove košilce kraličí blány užasný králík králík brišní blány

Suroviny: maso králičí, blána tuková vepřová, bok česnekový, cibule, olej, sůl, šťáva rajčatová, solamyl, šťáva rajčatová, olej, čubrica, česnek

TopRecepty.cz

Králík v košilce

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/JXPg