Nutriční hodnoty (Zelný salát s citronovo-medovou zálivkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
| Energie | 2 540 kJ / 607 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 9,76 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 9,76 g |
| Tuky | 12,30 g |
| – nasycené | 1,09 g |
| – nenasycené | 10,56 g |
| –– mononenasycené | 7,10 g |
| –– polynenasycené | 3,46 g |
| ––– omega 3 | 0,90 g |
| Vláknina | 15,25 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 200 mg |
| Sůl | 0,30 g |
| Sacharidy | 106,69 g |
| – cukry | 94,31 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 400 g 400 g zelí | Zelí bílé čerstvé | 400 g |
| 1 1 větší mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
| 200 g 200 g červené řepy (předvařené nebo předpečené) | Červená řepa čerstvá | 200 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| šťáva z 1/2 citronu | Šťáva z citrónu | |
| 1 lžíce 1 lžíce oleje | Olej řepkový | 11 ml |
| 2-3 lžíce 2-3 lžíce medu (podle chuti) | Med nepasterovaný | 90 g |