Nutriční hodnoty (Jednoduchý štrúdl ze tří surovin)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 12 149 kJ / 2 904 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 54,68 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 8,68 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 46,00 g |
| Tuky | 165,56 g |
| – nasycené | 40,92 g |
| – nenasycené | 118,30 g |
| –– mononenasycené | 78,60 g |
| –– polynenasycené | 39,70 g |
| ––– omega 3 | 2,93 g |
| Vláknina | 12,00 g |
| Cholesterol | 259 mg |
| Sodík | 803 mg |
| Sůl | 1,96 g |
| Sacharidy | 292,70 g |
| – cukry | 20,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 400 g 400 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 400 g |
| 250 g 250 g hery | Margarín | 250 g |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
| jablka | Jablko čerstvé | |
| vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| skořice | Skořice ceylonská | |
| rozinky | Rozinky | |
| nasekané ořechy | Vlašské ořechy | |
| vejce na potření | Vejce slepičí |