Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jednoduchý štrúdl ze tří surovin)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie12 149 kJ /
2 904 kcal
Bílkoviny54,68 g
– z toho živočišné bílkoviny8,68 g
– z toho rostlinné bílkoviny46,00 g
Tuky165,56 g
– nasycené40,92 g
– nenasycené118,30 g
–– mononenasycené78,60 g
–– polynenasycené39,70 g
––– omega 32,93 g
Vláknina12,00 g
Cholesterol 259 mg
Sodík 803 mg
Sůl1,96 g
Sacharidy292,70 g
– cukry20,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
400 g 400 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 400 g
250 g 250 g hery Margarín 250 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
1 špetka 1 špetka soli Sůl mořská 1 g
jablka Jablko čerstvé
vanilkový cukr Cukr vanilkový
skořice Skořice ceylonská
rozinky Rozinky
nasekané ořechy Vlašské ořechy
vejce na potření Vejce slepičí

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.