Nutriční hodnoty (Gnocchi, zelí a uzené - 3v1)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
| Energie | 5 597 kJ / 1 338 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 74,06 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 45,08 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 28,98 g |
| Tuky | 26,97 g |
| – nasycené | 10,37 g |
| – nenasycené | 13,88 g |
| –– mononenasycené | 10,75 g |
| –– polynenasycené | 3,14 g |
| ––– omega 3 | 0,06 g |
| Vláknina | 19,20 g |
| Cholesterol | 160 mg |
| Sodík | 7,94 g |
| Sůl | 19,50 g |
| Sacharidy | 191,30 g |
| – cukry | 29,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 200-250 g 200-250 g uzeného masa (krkovice, plec) | Vepřová plec uzená | 225 g |
| 500 g 500 g kysaného zelí | Zelí bílé kvašené | 500 g |
| 500 g 500 g chlazených gnocchi | Noky | 500 g |
| 1 lžíce 1 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 15 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| kmín | Kmín | |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| med (nebo cukr) | Med nepasterovaný | |
| vývar (nebo voda) | Vývar masový |