Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Špikovaná vepřová pečeně po italsku)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 820 kJ /
1 391 kcal
Bílkoviny198,53 g
– z toho živočišné bílkoviny185,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny13,53 g
Tuky39,79 g
– nasycené10,64 g
– nenasycené21,31 g
–– mononenasycené14,93 g
–– polynenasycené6,38 g
––– omega 30,17 g
Vláknina21,65 g
Cholesterol 443 mg
Sodík 1,99 g
Sůl4,85 g
Sacharidy51,05 g
– cukry31,55 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
800-900 g 800-900 g vepřové kotlety v celku (s kostí) Vepřová kotleta s kostí 850 g
80 g 80 g pršutu (prosciutto) Pršut 80 g
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
1 1 velká cibule (cca 170 g) Cibule čerstvá 70 g
250 g 250 g čerstvých žampionů Žampion čerstvý 250 g
50 g 50 g sušených rajčat + olej na maso Dužina červeného rajčete sušená 50 g
2-3 stroužky 2-3 stroužky česneku Česnek čerstvý 17.5 g
1 hrst 1 hrst oliv dle chuti Olivy čerstvé zralé
snítka snítka tymiánu Tymián sušený
červené víno a vývar dle potřeby Víno červené suché

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.