Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pohankovo-rozinkový salát)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie6 873 kJ /
1 643 kcal
Bílkoviny30,80 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny30,80 g
Tuky70,97 g
– nasycené35,01 g
– nenasycené29,41 g
–– mononenasycené4,96 g
–– polynenasycené24,45 g
––– omega 33,88 g
Vláknina33,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 39 mg
Sůl0,05 g
Sacharidy203,68 g
– cukry76,82 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
150 g 150 g pohanky Pohanka loupaná 150 g
1 1 jablko Jablko čerstvé 150 g
hrst hrst rozinek Rozinky
50 g 50 g ořechů Vlašské ořechy 50 g
50 g 50 g kokosu Kokos strouhaný 50 g
2 lžíce 2 lžíce medu Med nepasterovaný 72 g
1 lžička 1 lžička skořice Skořice ceylonská 8 g
1 lžíce 1 lžíce olivového oleje s lanýži (může být i bez příchutě) Olej olivový
sůl Sůl mořská
hlávkový salát Salát hlávkový čerstvý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.