Nutriční hodnoty (Pohankovo-rozinkový salát)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 873 kJ / 1 643 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 30,80 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 30,80 g |
Tuky | 70,97 g |
– nasycené | 35,01 g |
– nenasycené | 29,41 g |
–– mononenasycené | 4,96 g |
–– polynenasycené | 24,45 g |
––– omega 3 | 3,88 g |
Vláknina | 33,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 39 mg |
Sůl | 0,05 g |
Sacharidy | 203,68 g |
– cukry | 76,82 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
150 g 150 g pohanky | Pohanka loupaná | 150 g |
1 1 jablko | Jablko čerstvé | 150 g |
hrst hrst rozinek | Rozinky | |
50 g 50 g ořechů | Vlašské ořechy | 50 g |
50 g 50 g kokosu | Kokos strouhaný | 50 g |
2 lžíce 2 lžíce medu | Med nepasterovaný | 72 g |
1 lžička 1 lžička skořice | Skořice ceylonská | 8 g |
1 lžíce 1 lžíce olivového oleje s lanýži (může být i bez příchutě) | Olej olivový | |
sůl | Sůl mořská | |
hlávkový salát | Salát hlávkový čerstvý |