Nutriční hodnoty (Pečené brambory plněné zelím a kuřecími uzenými stehny)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 736 kJ / 654 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 25,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 13,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 11,50 g |
| Tuky | 34,18 g |
| – nasycené | 21,30 g |
| – nenasycené | 12,60 g |
| –– mononenasycené | 9,10 g |
| –– polynenasycené | 3,50 g |
| ––– omega 3 | 0,32 g |
| Vláknina | 16,85 g |
| Cholesterol | 24 mg |
| Sodík | 4,49 g |
| Sůl | 11,20 g |
| Sacharidy | 53,15 g |
| – cukry | 26,55 g |
| ––– laktóza | 4,80 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 3-4 3-4 větší uvařené brambory | Brambor zimní | 175 g |
| uzená sypká paprika | Paprika červená sušená | |
| 150 g 150 g žervé nebo Lučiny | Žervé | 150 g |
| 500 g 500 g červeného kysaného zelí | Zelí bílé kvašené | 500 g |
| 2 2 uzená kuřecí stehna | Stehno kuřecí s kůží uzené | |
| petrželka | Petržel nať čerstvá | |
| máslo | Máslo kravské | |
| drcený kmín | Kmín mletý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| vývar | Vývar hovězí |