Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Salát s modrým sýrem, ořechy a brusinkami)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie6 135 kJ /
1 466 kcal
Bílkoviny44,33 g
– z toho živočišné bílkoviny21,67 g
– z toho rostlinné bílkoviny22,67 g
Tuky96,33 g
– nasycené25,20 g
– nenasycené60,47 g
–– mononenasycené13,80 g
–– polynenasycené46,67 g
––– omega 37,77 g
Vláknina32,67 g
Cholesterol 107 mg
Sodík 2,11 g
Sůl5,00 g
Sacharidy89,17 g
– cukry49,63 g
––– laktóza1,43 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
200 g 200 g rukoly Rukola čerstvá 200 g
ocet, hořčice, sůl, pepř, olej na klasickou zálivku Olej řepkový
100 g 100 g sýru s modrou plísní (gorgonzola) Niva 50% t. v s. 100 g
100 g 100 g vlašských ořechů Vlašské ořechy 100 g
100 g 100 g sušených brusinek Brusinky sušené 100 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.