Nutriční hodnoty (Salát s modrým sýrem, ořechy a brusinkami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 6 135 kJ / 1 466 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 44,33 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 21,67 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 22,67 g |
| Tuky | 96,33 g |
| – nasycené | 25,20 g |
| – nenasycené | 60,47 g |
| –– mononenasycené | 13,80 g |
| –– polynenasycené | 46,67 g |
| ––– omega 3 | 7,77 g |
| Vláknina | 32,67 g |
| Cholesterol | 107 mg |
| Sodík | 2,11 g |
| Sůl | 5,00 g |
| Sacharidy | 89,17 g |
| – cukry | 49,63 g |
| ––– laktóza | 1,43 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 200 g 200 g rukoly | Rukola čerstvá | 200 g |
| ocet, hořčice, sůl, pepř, olej na klasickou zálivku | Olej řepkový | |
| 100 g 100 g sýru s modrou plísní (gorgonzola) | Niva 50% t. v s. | 100 g |
| 100 g 100 g vlašských ořechů | Vlašské ořechy | 100 g |
| 100 g 100 g sušených brusinek | Brusinky sušené | 100 g |