Nutriční hodnoty (Salát s modrým sýrem, ořechy a brusinkami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 6 135 kJ / 1 466 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 44,33 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 21,67 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 22,67 g |
Tuky | 96,33 g |
– nasycené | 25,20 g |
– nenasycené | 60,47 g |
–– mononenasycené | 13,80 g |
–– polynenasycené | 46,67 g |
––– omega 3 | 7,77 g |
Vláknina | 32,67 g |
Cholesterol | 107 mg |
Sodík | 2,11 g |
Sůl | 5,00 g |
Sacharidy | 89,17 g |
– cukry | 49,63 g |
––– laktóza | 1,43 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
200 g 200 g rukoly | Rukola čerstvá | 200 g |
ocet, hořčice, sůl, pepř, olej na klasickou zálivku | Olej řepkový | |
100 g 100 g sýru s modrou plísní (gorgonzola) | Niva 50% t. v s. | 100 g |
100 g 100 g vlašských ořechů | Vlašské ořechy | 100 g |
100 g 100 g sušených brusinek | Brusinky sušené | 100 g |