Nutriční hodnoty (Pečené šťouchané brambory s ředkvičkami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 1 465 kJ / 350 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 11,38 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 3,38 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 8,00 g |
Tuky | 2,65 g |
– nasycené | 1,35 g |
– nenasycené | 0,85 g |
–– mononenasycené | 0,75 g |
–– polynenasycené | 0,10 g |
––– omega 3 | 0,05 g |
Vláknina | 8,80 g |
Cholesterol | 9 mg |
Sodík | 174 mg |
Sůl | 0,38 g |
Sacharidy | 65,78 g |
– cukry | 4,98 g |
––– laktóza | 0,98 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400 g 400 g zbylých pečených brambor z trouby | Brambor zimní | 400 g |
1 lžíce 1 lžíce strouhaného sýra (čedar nebo ementál) | Sýr kravský tvrdý 30% | 15 g |
4 4 červené ředkvičky | Ředkvička čerstvá | |
1 1 jarní cibulka | Cibulka jarní čerstvá | |
máslo (množství podle vaší chuti) | Máslo kravské | |
petrželka | Petržel nať čerstvá | |
tymián | Tymián sušený | |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý |