Nutriční hodnoty (Pečené šťouchané brambory s ředkvičkami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 1 465 kJ / 350 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 11,38 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 3,38 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 8,00 g |
| Tuky | 2,65 g |
| – nasycené | 1,35 g |
| – nenasycené | 0,85 g |
| –– mononenasycené | 0,75 g |
| –– polynenasycené | 0,10 g |
| ––– omega 3 | 0,05 g |
| Vláknina | 8,80 g |
| Cholesterol | 9 mg |
| Sodík | 174 mg |
| Sůl | 0,38 g |
| Sacharidy | 65,78 g |
| – cukry | 4,98 g |
| ––– laktóza | 0,98 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 400 g 400 g zbylých pečených brambor z trouby | Brambor zimní | 400 g |
| 1 lžíce 1 lžíce strouhaného sýra (čedar nebo ementál) | Sýr kravský tvrdý 30% | 15 g |
| 4 4 červené ředkvičky | Ředkvička čerstvá | |
| 1 1 jarní cibulka | Cibulka jarní čerstvá | |
| máslo (množství podle vaší chuti) | Máslo kravské | |
| petrželka | Petržel nať čerstvá | |
| tymián | Tymián sušený | |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý |