Nutriční hodnoty (Kuřecí prsa na tymiánu s bramborovo-mrkvovým pyré)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 3 689 kJ / 882 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 123,60 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 116,60 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 7,00 g |
| Tuky | 17,13 g |
| – nasycené | 8,90 g |
| – nenasycené | 7,05 g |
| –– mononenasycené | 5,58 g |
| –– polynenasycené | 1,47 g |
| ––– omega 3 | 1,02 g |
| Vláknina | 11,30 g |
| Cholesterol | 311 mg |
| Sodík | 450 mg |
| Sůl | 1,10 g |
| Sacharidy | 52,61 g |
| – cukry | 10,61 g |
| ––– laktóza | 0,11 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g kuřecích prsou | Kuře prso | 500 g |
| 4 4 větší lžíce másla | Máslo kravské | 4 g |
| tymián | Tymián sušený | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| 5 5 větších brambor | Brambor zimní | 250 g |
| 4 4 mrkve | Mrkev čerstvá | 200 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| 1 lžíce 1 lžíce másla | Máslo kravské | 10 g |
| mléko dle potřeby | Mléko kravské polotučné 1,5% |