Nutriční hodnoty (Kuřecí prsa na tymiánu s bramborovo-mrkvovým pyré)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 3 689 kJ / 882 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 123,60 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 116,60 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 7,00 g |
Tuky | 17,13 g |
– nasycené | 8,90 g |
– nenasycené | 7,05 g |
–– mononenasycené | 5,58 g |
–– polynenasycené | 1,47 g |
––– omega 3 | 1,02 g |
Vláknina | 11,30 g |
Cholesterol | 311 mg |
Sodík | 450 mg |
Sůl | 1,10 g |
Sacharidy | 52,61 g |
– cukry | 10,61 g |
––– laktóza | 0,11 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g kuřecích prsou | Kuře prso | 500 g |
4 4 větší lžíce másla | Máslo kravské | 4 g |
tymián | Tymián sušený | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
5 5 větších brambor | Brambor zimní | 250 g |
4 4 mrkve | Mrkev čerstvá | 200 g |
sůl | Sůl mořská | |
1 lžíce 1 lžíce másla | Máslo kravské | 10 g |
mléko dle potřeby | Mléko kravské polotučné 1,5% |