Nutriční hodnoty (Smažený camembert se žampiónovou přílohou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 3 237 kJ / 774 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 30,41 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,35 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 30,06 g |
Tuky | 43,21 g |
– nasycené | 28,38 g |
– nenasycené | 14,28 g |
–– mononenasycené | 13,03 g |
–– polynenasycené | 1,25 g |
––– omega 3 | 0,15 g |
Vláknina | 47,92 g |
Cholesterol | 128 mg |
Sodík | 99 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 43,60 g |
– cukry | 12,81 g |
––– laktóza | 0,40 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 ks 4 ks camembertu | Camembert | |
1 kg 1 kg žampiónů neloupaných | Žampion čerstvý | 1000 g |
8-12 ks 8-12 ks sušených rajčat v oleji s kapary | Rajčata červená sušená v oleji | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1-2 1-2 sýry gervais | Sýr gervais 30% t. v s. | |
1 trojúhelníček 1 trojúhelníček smetanový | ||
1,5 lžičky 1,5 lžičky čerstvě mletého pepře | Pepř černý mletý | 7.5 g |
sůl | Sůl mořská | |
2 2 x stříknout sójovku pro barvu | ||
1 -2 stroužky 1 -2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 10.5 g |
10 cm 10 cm pórku | Pórek čerstvý | |
4 lístky 4 lístky šalvěje | Šalvěj čerstvá | |
hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
vejce | Vejce slepičí | |
strouhanka | Strouhanka pšeničná | |
sůl | Sůl mořská | |
olej na smažení | Olej řepkový | |
5 dkg 5 dkg másla | Máslo kravské | 50 g |