Nutriční hodnoty (Bramborový guláš s mletým hovězím masem, mrkvemi a fazolemi)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 6 349 kJ / 1 517 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 102,61 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 80,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 22,61 g |
| Tuky | 43,94 g |
| – nasycené | 6,58 g |
| – nenasycené | 32,48 g |
| –– mononenasycené | 22,40 g |
| –– polynenasycené | 10,08 g |
| ––– omega 3 | 2,38 g |
| Vláknina | 34,70 g |
| Cholesterol | 320 mg |
| Sodík | 410 mg |
| Sůl | 1,00 g |
| Sacharidy | 164,42 g |
| – cukry | 22,22 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 800 g 800 g brambor | Brambor zimní | 800 g |
| 2-3 lžíce 2-3 lžíce oleje | Olej řepkový | 27.5 ml |
| 2 2 červené cibule (nebo žluté) | Cibule červená čerstvá | 138 g |
| 2 2 mrkve | Mrkev čerstvá | 100 g |
| 1 lžíce 1 lžíce uzené papriky | Paprika uzená | 15 g |
| 400 g 400 g mletého hovězího masa | Hovězí ořez | 400 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| 4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
| ostrá omáčka Piri Piri (podle chuti) | ||
| 1 1 konzerva červených fazolí | Fazole červená ledvina sterilované | |
| petrželka | Petržel nať čerstvá | |
| oregano | Oregano sušené |