Nutriční hodnoty (Čočkový salát s brynzou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 8 564 kJ / 2 047 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 110,38 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 31,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 79,38 g |
| Tuky | 86,58 g |
| – nasycené | 30,39 g |
| – nenasycené | 54,57 g |
| –– mononenasycené | 43,80 g |
| –– polynenasycené | 10,76 g |
| ––– omega 3 | 0,80 g |
| Vláknina | 70,08 g |
| Cholesterol | 77 mg |
| Sodík | 1,37 g |
| Sůl | 3,50 g |
| Sacharidy | 176,39 g |
| – cukry | 21,10 g |
| ––– laktóza | 2,50 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 300 g 300 g uvařené čočky | Čočka hnědá neloupaná | 300 g |
| 3 3 rajčata | Rajče červené čerstvé | 180 g |
| 1 1 cuketa (do 20 cm) | Cuketa čerstvá | 100 g |
| 1 hlávka 1 hlávka česneku | Česnek čerstvý | 80 g |
| 3 snítky 3 snítky tymiánu | Tymián sušený | |
| chilli paprička (nemusí být) | Chilli paprička čerstvá | |
| olej | Olej řepkový | |
| 150 g 150 g brynzy | Brynza | 150 g |
| 4 lžíce 4 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 44 ml |
| 2 lžíce 2 lžíce vinného octa | Ocet vinný bílý | 40 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |