Nutriční hodnoty (Brambory zapékané s brynzou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 234 kJ / 1 729 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 89,47 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 68,27 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 21,20 g |
| Tuky | 70,67 g |
| – nasycené | 31,56 g |
| – nenasycené | 27,66 g |
| –– mononenasycené | 22,80 g |
| –– polynenasycené | 4,86 g |
| ––– omega 3 | 0,97 g |
| Vláknina | 22,60 g |
| Cholesterol | 1,12 g |
| Sodík | 1,84 g |
| Sůl | 4,42 g |
| Sacharidy | 172,48 g |
| – cukry | 16,18 g |
| ––– laktóza | 6,18 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg maličkých brambor (do průměru 3 cm) | Brambor zimní | 1000 g |
| 5 5 frankfurtských párků | Párek vepřový | |
| 4 4 vejce na tvrdo | Vejce slepičí | 280 g |
| 150 g 150 g brynzy | Brynza | 150 g |
| 0,5-1 dl 0,5-1 dl mléka (dle potřeby) | Mléko kravské polotučné 1,5% | 75 ml |
| 2 lžíce 2 lžíce sekaného kopru | Kopr nať čerstvý | 30 g |