Nutriční hodnoty (Kuřecí stehna v pikantní marinádě, pečená na cibulích, paprikách a další zelenině)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 218 kJ / 530 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 20,05 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 20,05 g |
| Tuky | 2,12 g |
| – nasycené | 0,71 g |
| – nenasycené | 1,31 g |
| –– mononenasycené | 0,38 g |
| –– polynenasycené | 0,94 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 43,20 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 69 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 101,50 g |
| – cukry | 20,60 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 velká kuřecí stehna | Kuře stehno s kůží | |
| celý kmín | Kmín | |
| olivový olej | Olej olivový | |
| 3-4 PL 3-4 PL passaty | ||
| 4 4 utřené stroužky česneku | Česnek čerstvý | 280 g |
| sůl, pepř | Pepř černý | |
| provensálské koření | Provensálské koření | |
| 2-3 2-3 zelené papriky, pokrájené na proužky | ||
| 2 2 velké bílé cibule | Cibule čerstvá | |
| 1 1 menší pórek | Pórek čerstvý | |
| 1 1 pokrájená kapie | Paprika červená čerstvá | 250 g |
| 2 PL 2 PL nakrájeného okapaného sladkokyselého zelí | Zelí bílé čerstvé | |
| vývar (voda) | Vývar hovězí |