Nutriční hodnoty (Kroupy s omáčkou z červené řepy a parmezánem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 184 kJ / 1 478 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 42,40 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 26,40 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 16,00 g |
| Tuky | 73,20 g |
| – nasycené | 41,70 g |
| – nenasycené | 20,46 g |
| –– mononenasycené | 16,60 g |
| –– polynenasycené | 3,86 g |
| ––– omega 3 | 0,74 g |
| Vláknina | 14,00 g |
| Cholesterol | 148 mg |
| Sodík | 994 mg |
| Sůl | 2,50 g |
| Sacharidy | 155,40 g |
| – cukry | 9,40 g |
| ––– laktóza | 5,40 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 200 g 200 g ječných krup | Kroupy ječné | 200 g |
| 3 3 vařené střední červené řepy | Červená řepa čerstvá | |
| 100 ml 100 ml smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 100 ml |
| 80 g 80 g strouhaného parmezánu | Parmezán | 80 g |
| parmezánové hoblinky | Čokoláda mléčná 30% | |
| lístky lístky čerstvého oregána | Oregano čerstvé | |
| zeleninový vývar | Vývar zeleninový | |
| sůl | Sůl mořská | |
| čerstvě mletý bílý pepř | Pepř bílý mletý |