Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bělice marinované v oleji)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie9 599 kJ /
2 294 kcal
Bílkoviny0,98 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,98 g
Tuky250,17 g
– nasycené17,06 g
– nenasycené222,56 g
–– mononenasycené157,53 g
–– polynenasycené65,03 g
––– omega 320,50 g
Vláknina4,20 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 16 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy8,80 g
– cukry4,20 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
6 6 větších bělic (asi po 250 g)
1.5 l 1.5 l vody Voda 1500 ml
1 1 menší cibule vcelku Cibule čerstvá 70 g
1 1 bobkový list Bobkový list sušený
5 zrnek 5 zrnek nového koření a pepře Nové koření
asi 1/8 l asi 1/8 l octa Ocet lihový 125 ml
sůl Sůl mořská
1 - 2 1 - 2 hřebíčky Hřebíček
1/4 l 1/4 l oleje Olej řepkový 250 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.