Nutriční hodnoty (Bělice marinované v oleji)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 9 599 kJ / 2 294 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 0,98 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,98 g |
| Tuky | 250,17 g |
| – nasycené | 17,06 g |
| – nenasycené | 222,56 g |
| –– mononenasycené | 157,53 g |
| –– polynenasycené | 65,03 g |
| ––– omega 3 | 20,50 g |
| Vláknina | 4,20 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 16 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 8,80 g |
| – cukry | 4,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 6 6 větších bělic (asi po 250 g) | ||
| 1.5 l 1.5 l vody | Voda | 1500 ml |
| 1 1 menší cibule vcelku | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1 1 bobkový list | Bobkový list sušený | |
| 5 zrnek 5 zrnek nového koření a pepře | Nové koření | |
| asi 1/8 l asi 1/8 l octa | Ocet lihový | 125 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| 1 - 2 1 - 2 hřebíčky | Hřebíček | |
| 1/4 l 1/4 l oleje | Olej řepkový | 250 ml |