Nutriční hodnoty (Bělice marinované v oleji)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 599 kJ / 2 294 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,98 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,98 g |
Tuky | 250,17 g |
– nasycené | 17,06 g |
– nenasycené | 222,56 g |
–– mononenasycené | 157,53 g |
–– polynenasycené | 65,03 g |
––– omega 3 | 20,50 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 16 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 8,80 g |
– cukry | 4,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
6 6 větších bělic (asi po 250 g) | ||
1.5 l 1.5 l vody | Voda | 1500 ml |
1 1 menší cibule vcelku | Cibule čerstvá | 70 g |
1 1 bobkový list | Bobkový list sušený | |
5 zrnek 5 zrnek nového koření a pepře | Nové koření | |
asi 1/8 l asi 1/8 l octa | Ocet lihový | 125 ml |
sůl | Sůl mořská | |
1 - 2 1 - 2 hřebíčky | Hřebíček | |
1/4 l 1/4 l oleje | Olej řepkový | 250 ml |