Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Čokoládový dort s pistáciovým krémem a ganache polevou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie24 128 kJ /
5 767 kcal
Bílkoviny84,66 g
– z toho živočišné bílkoviny39,26 g
– z toho rostlinné bílkoviny45,40 g
Tuky289,52 g
– nasycené58,94 g
– nenasycené212,05 g
–– mononenasycené152,25 g
–– polynenasycené59,80 g
––– omega 316,81 g
Vláknina20,10 g
Cholesterol 693 mg
Sodík 519 mg
Sůl1,22 g
Sacharidy695,60 g
– cukry431,10 g
––– laktóza31,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
350 g 350 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 350 g
350 g 350 g cukru krupice Cukr bílý 350 g
2 lžíce 2 lžíce holandského kakaa Kakao prášek 30 g
2 2 zarovnané lžičky solamylu Bramborový škrob
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
2 dl 2 dl oleje Olej řepkový 200 ml
0,5 l 0,5 l kefírového mléka Kefír 500 ml
3 3 smetany ke šlehání Smetana kravská sladká 30%
2 2 mascarpone Mascarpone
cukr moučku dle chuti Cukr bílý
pistáciová pasta dle chuti Mandlová pasta
100 ml 100 ml smetany ke šlehání Smetana kravská sladká 30% 100 ml
100 g 100 g čokolády (používám z Lidlu) Čokoláda mléčná 30% 100 g
dovnitř libovolné ovoce, já použila maliny Maliny čerstvé
zdobení dle představy Cukrářské zdobení

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.