Nutriční hodnoty (Špenát (mangold), vepřové maso, bramborový knedlík)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 3 590 kJ / 858 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 145,48 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 145,48 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 30,36 g |
– nasycené | 7,28 g |
– nenasycené | 15,08 g |
–– mononenasycené | 12,88 g |
–– polynenasycené | 2,20 g |
––– omega 3 | 0,15 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 547 mg |
Sodík | 375 mg |
Sůl | 0,81 g |
Sacharidy | 0,70 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
60 dkg 60 dkg vepřové kotlety bez kosti | Vepřová kotleta bez kosti | 600 g |
2 pytlíky 2 pytlíky bramborového knedlíku (1 pytlík/400g) | Knedlík bramborový | |
15-25 15-25 listů mangoldu (špenátu) | Mangold | |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
sůl | Sůl mořská | |
česnek | Česnek čerstvý | |
1 1 menší cibulka | Cibulka jarní čerstvá | |
kmín | Kmín | |
trochu trochu mouky | Mouka pšeničná hladká | |
olej | Olej řepkový |