Nutriční hodnoty (Špenát (mangold), vepřové maso, bramborový knedlík)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 3 590 kJ / 858 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 145,48 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 145,48 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 30,36 g |
| – nasycené | 7,28 g |
| – nenasycené | 15,08 g |
| –– mononenasycené | 12,88 g |
| –– polynenasycené | 2,20 g |
| ––– omega 3 | 0,15 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 547 mg |
| Sodík | 375 mg |
| Sůl | 0,81 g |
| Sacharidy | 0,70 g |
| – cukry | 0,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 60 dkg 60 dkg vepřové kotlety bez kosti | Vepřová kotleta bez kosti | 600 g |
| 2 pytlíky 2 pytlíky bramborového knedlíku (1 pytlík/400g) | Knedlík bramborový | |
| 15-25 15-25 listů mangoldu (špenátu) | Mangold | |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| česnek | Česnek čerstvý | |
| 1 1 menší cibulka | Cibulka jarní čerstvá | |
| kmín | Kmín | |
| trochu trochu mouky | Mouka pšeničná hladká | |
| olej | Olej řepkový |