Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Špenát (mangold), vepřové maso, bramborový knedlík)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie3 590 kJ /
858 kcal
Bílkoviny145,48 g
– z toho živočišné bílkoviny145,48 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky30,36 g
– nasycené7,28 g
– nenasycené15,08 g
–– mononenasycené12,88 g
–– polynenasycené2,20 g
––– omega 30,15 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 547 mg
Sodík 375 mg
Sůl0,81 g
Sacharidy0,70 g
– cukry0,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
60 dkg 60 dkg vepřové kotlety bez kosti Vepřová kotleta bez kosti 600 g
2 pytlíky 2 pytlíky bramborového knedlíku (1 pytlík/400g) Knedlík bramborový
15-25 15-25 listů mangoldu (špenátu) Mangold
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
sůl Sůl mořská
česnek Česnek čerstvý
1 1 menší cibulka Cibulka jarní čerstvá
kmín Kmín
trochu trochu mouky Mouka pšeničná hladká
olej Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.