Nutriční hodnoty (Jablečné muffiny se skořicovou drobenkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 11 456 kJ / 2 738 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 59,09 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 24,86 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 34,23 g |
| Tuky | 107,68 g |
| – nasycené | 60,38 g |
| – nenasycené | 40,29 g |
| –– mononenasycené | 33,44 g |
| –– polynenasycené | 6,85 g |
| ––– omega 3 | 0,67 g |
| Vláknina | 15,92 g |
| Cholesterol | 785 mg |
| Sodík | 313 mg |
| Sůl | 0,62 g |
| Sacharidy | 375,22 g |
| – cukry | 161,98 g |
| ––– laktóza | 10,60 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 100 g 100 g másla | Máslo kravské | 100 g |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| 200 ml 200 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 200 ml |
| 100 g 100 g cukru krupice + 1 vanilkový na vůni | Cukr bílý | 100 g |
| 250 g 250 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 250 g |
| 1 1 kypřicí prášek do pečiva | Kypřící prášek | |
| 1 1 velké jablko | Jablko čerstvé | 150 g |
| 1 KL 1 KL skořice | Skořice ceylonská | 8 g |
| 2 PL 2 PL cukru krupice | Cukr bílý | 24 g |
| 4 PL 4 PL polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 44 g |
| 1 KL 1 KL skořice | Skořice ceylonská | 8 g |
| 2 PL 2 PL změklého másla. |