Nutriční hodnoty (Kuřecí prsa s trochu jinou "gremolatou")
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 1 319 kJ / 315 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,43 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,01 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,42 g |
Tuky | 33,85 g |
– nasycené | 2,79 g |
– nenasycené | 29,66 g |
–– mononenasycené | 21,05 g |
–– polynenasycené | 8,61 g |
––– omega 3 | 2,71 g |
Vláknina | 0,98 g |
Cholesterol | 3 mg |
Sodík | 1 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 2,11 g |
– cukry | 0,15 g |
––– laktóza | 0,01 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 porce 2 porce kuřecích prsou bez kostí a kůže (velikost záleží na apetitu jedlíků) | Kuře prso | |
2 porce 2 porce jasmínové rýže | Rýže jasmínová natural | |
2 2 vrchovaté PL najemno nastrouhané citronové kúry + trocha šťávy | Citronová kúra čerstvá | |
1 1 vrchovatá PL najemno nasekaných lístků čerstvé šalvěje | Šalvěj čerstvá | |
kousek kousek (dle chuti - ev. nemusí být) najemno nasekané chilli papričky bez semínek | Chilli paprička čerstvá | |
1 stroužek 1 stroužek českého česneku nasekaný najemno | Česnek čerstvý | 7 g |
cca 3 PL 3 PL chuťově neutrálního oleje | Olej řepkový | 33 ml |
1 1 vrchovatá PL másla | Máslo kravské | 1 g |
cca 0,5 dl cca 0,5 dl suchého bílého vína | Víno bílé suché | |
sůl, pepř dle chuti | Pepř černý |