Nutriční hodnoty (Zapečené brambory s uzeným masem a třemi druhy bylin)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 13 148 kJ / 3 143 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 196,56 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 142,90 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 53,66 g |
| Tuky | 61,62 g |
| – nasycené | 14,29 g |
| – nenasycené | 28,16 g |
| –– mononenasycené | 23,15 g |
| –– polynenasycené | 5,01 g |
| ––– omega 3 | 0,49 g |
| Vláknina | 68,74 g |
| Cholesterol | 1,62 g |
| Sodík | 4,97 g |
| Sůl | 11,05 g |
| Sacharidy | 420,80 g |
| – cukry | 25,42 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2,5 kg 2,5 kg brambor | Brambor zimní | 2500 g |
| 500 g 500 g uzeného masa | Vepřová plec uzená | 500 g |
| 5 5 vajec | Vejce slepičí | 350 g |
| kelímek kelímek 12% smetany | Smetana kravská sladká 12% | |
| 1 svazek 1 svazek jarní cibulky | Cibulka jarní čerstvá | 120 g |
| 3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
| čerstvá pažitka | Pažitka čerstvá | |
| petrželová nať | Petržel nať čerstvá | |
| koriandr | Koriandr semena | |
| mletá sladká paprika | Paprika červená sušená | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| sádlo na vymazání plechu | Sádlo vepřové |