Nutriční hodnoty (Salát s trhaným vepřovým masem a vaječnou omeletou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
| Energie | 3 064 kJ / 732 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 62,57 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 59,36 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,21 g |
| Tuky | 44,29 g |
| – nasycené | 8,21 g |
| – nenasycené | 28,86 g |
| –– mononenasycené | 18,87 g |
| –– polynenasycené | 10,00 g |
| ––– omega 3 | 0,24 g |
| Vláknina | 9,75 g |
| Cholesterol | 618 mg |
| Sodík | 481 mg |
| Sůl | 1,05 g |
| Sacharidy | 17,91 g |
| – cukry | 9,31 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 200 g 200 g vařeného libového vepřového masa | Vepřová kýta | 200 g |
| 100 g 100 g ředkviček | Ředkvička čerstvá | 100 g |
| 1 1 mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
| 1 1 malá červená cibule | Cibule červená čerstvá | 69 g |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| 1 lžíce 1 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 11 ml |
| 1 lžíce 1 lžíce majonézy | Majonéza | 15 g |
| bylinky podle chuti | Petržel nať čerstvá | |
| sůl | Sůl mořská | |
| čerstvě mletý černý pepř | Pepř černý mletý | |
| vinný ocet | Ocet vinný bílý | |
| chilli olej | Chilli olej |