Nutriční hodnoty (Rychlá buchta s tvarohem a povidly - chuť jako hanácké koláče)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 12
| Energie | 17 834 kJ / 4 262 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 100,72 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 43,22 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 57,50 g |
| Tuky | 168,99 g |
| – nasycené | 20,28 g |
| – nenasycené | 132,35 g |
| –– mononenasycené | 91,95 g |
| –– polynenasycené | 40,40 g |
| ––– omega 3 | 10,89 g |
| Vláknina | 15,00 g |
| Cholesterol | 1,05 g |
| Sodík | 623 mg |
| Sůl | 2,05 g |
| Sacharidy | 577,15 g |
| – cukry | 224,75 g |
| ––– laktóza | 12,25 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 hrnky 2 hrnky hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 500 g |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| 3/4 3/4 až 1 hrnek krupicového cukru | Cukr bílý | |
| 1 hrnek 1 hrnek mléka pokojové teploty | Mléko kravské polotučné 1,5% | 250 ml |
| 1/2 hrnku 1/2 hrnku oleje | Olej řepkový | 125 ml |
| 1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
| 2 2 tvarohy ve vaničce | Tvaroh polotučný | |
| 3/4 hrnku 3/4 hrnku krupicového cukru (dle chuti) | Cukr bílý | 187.5 g |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| 1 1 vanilkový pudink-prášek | ||
| 1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| 3/4 3/4 až 1 hrnek mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | |
| povidla nebo marmeláda | Povidla |