Nutriční hodnoty (Salát s hruškou a Hermelínem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 3 902 kJ / 933 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 29,48 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 23,33 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 6,14 g |
| Tuky | 64,41 g |
| – nasycené | 19,47 g |
| – nenasycené | 40,85 g |
| –– mononenasycené | 23,85 g |
| –– polynenasycené | 17,00 g |
| ––– omega 3 | 2,56 g |
| Vláknina | 12,90 g |
| Cholesterol | 83 mg |
| Sodík | 1,15 g |
| Sůl | 3,00 g |
| Sacharidy | 52,29 g |
| – cukry | 37,87 g |
| ––– laktóza | 1,33 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 hrsti 2 hrsti rukoly | Rukola čerstvá | |
| 2 2 hrušky (nebo 1 velká) | Hruška čerstvá | 260 g |
| 1 1 hermelín | Hermelín | 100 g |
| 2 lžíce 2 lžíce ořechů | Vlašské ořechy | 30 g |
| 1 lžíce 1 lžíce sušených brusinek | Brusinky sušené | 15 g |
| 2 lžíce 2 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |
| 1-2 lžičky 1-2 lžičky medu | Med nepasterovaný | 27 g |
| 1-2 lžičky 1-2 lžičky limetkové šťávy | Šťáva z limetky | 7.5 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý |