Nutriční hodnoty (Pekáčkový květák se sýrem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
| Energie | 5 887 kJ / 1 407 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 125,32 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 125,32 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 90,24 g |
| – nasycené | 42,15 g |
| – nenasycené | 37,10 g |
| –– mononenasycené | 30,00 g |
| –– polynenasycené | 7,10 g |
| ––– omega 3 | 0,41 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 1,37 g |
| Sodík | 4,20 g |
| Sůl | 10,04 g |
| Sacharidy | 23,40 g |
| – cukry | 20,60 g |
| ––– laktóza | 20,60 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 květák | Květák čerstvý | |
| 4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
| 20 dkg 20 dkg šunky vcelku | Šunka vepřová vařená | 200 g |
| 20 dkg 20 dkg tvrdého sýra vcelku | Sýr kravský tvrdý 30% | 200 g |
| 200 ml 200 ml smetany | Smetana kravská sladká 12% | 200 ml |
| zelená petrželka (podle chuti) | Petržel nať čerstvá | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| máslo na vymazání pekáče | Máslo kravské |