Nutriční hodnoty (Utopené brambůrky s Hermelínem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 5 668 kJ / 1 355 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 56,70 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 42,70 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 14,00 g |
| Tuky | 65,95 g |
| – nasycené | 42,03 g |
| – nenasycené | 20,18 g |
| –– mononenasycené | 18,25 g |
| –– polynenasycené | 1,93 g |
| ––– omega 3 | 0,65 g |
| Vláknina | 15,40 g |
| Cholesterol | 224 mg |
| Sodík | 1,85 g |
| Sůl | 4,78 g |
| Sacharidy | 125,85 g |
| – cukry | 19,45 g |
| ––– laktóza | 12,45 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 700 g 700 g malých brambor | Brambor zimní | 700 g |
| svazek svazek naťové cibulky | Cibulka jarní čerstvá | |
| 1-2 1-2 Hermelíny | Hermelín | 150 g |
| 250-300 ml 250-300 ml zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 275 ml |
| hrubě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| mletý koriandr | Koriandr list sušený | |
| sůl | Sůl mořská | |
| máslo na vymazání pekáčku | Máslo kravské |