Nutriční hodnoty (Špagety al pomodoro)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 4 486 kJ / 1 072 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 32,12 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 32,12 g |
| Tuky | 15,75 g |
| – nasycené | 2,78 g |
| – nenasycené | 10,80 g |
| –– mononenasycené | 8,61 g |
| –– polynenasycené | 2,18 g |
| ––– omega 3 | 0,11 g |
| Vláknina | 15,20 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 24 mg |
| Sůl | 0,03 g |
| Sacharidy | 177,89 g |
| – cukry | 11,78 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 250 g 250 g špaget | Špagety pšeničné | 250 g |
| 2 2 rajčata | Rajče červené čerstvé | 120 g |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| 1 1 šalotka | Šalotka čerstvá | |
| 2 lžíce 2 lžíce loupaných rajčat (z plechovky) | Dužina červeného rajčete čerstvá | |
| 100 ml 100 ml suchého bílého vína | Víno bílé suché | 100 ml |
| 1 lžíce 1 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 11 ml |
| 100 ml 100 ml zeleninového vývaru | Vývar zeleninový | 100 ml |
| čerstvá bazalka | Bazalka čerstvá | |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý |