Nutriční hodnoty (Kuřecí vývar s mrkvovými nočky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
| Energie | 1 493 kJ / 357 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 17,03 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 8,68 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 8,35 g |
| Tuky | 8,79 g |
| – nasycené | 2,13 g |
| – nenasycené | 4,23 g |
| –– mononenasycené | 2,97 g |
| –– polynenasycené | 1,26 g |
| ––– omega 3 | 0,03 g |
| Vláknina | 17,49 g |
| Cholesterol | 259 mg |
| Sodík | 353 mg |
| Sůl | 0,78 g |
| Sacharidy | 45,61 g |
| – cukry | 12,24 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 kuřecí skelet | Droby kuřecí směs | |
| 6-7 6-7 kuřecích křídel | Kuře křídlo | |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| 1/4 1/4 menšího celeru | Celer bulva čerstvá | 135 g |
| 2 2 mrkve | Mrkev čerstvá | 100 g |
| 1 1 petržel | Petržel kořenová čerstvá | |
| 1/2 hrsti 1/2 hrsti sušených hub | Houby sušené směs | |
| 3 kuličky 3 kuličky nového koření | Nové koření | |
| 10 kuliček 10 kuliček celého pepře | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| nasekaná petrželka | Petržel nať čerstvá | |
| 1 1 mrkev (cca 80-100 g) | Mrkev čerstvá | 50 g |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 2 lžíce 2 lžíce dětské krupice | Krupice pšeničná jemná | 30 g |
| polohrubá mouka | Mouka pšeničná polohrubá | |
| sůl | Sůl mořská |