Nutriční hodnoty (Horácké kuře (s houbami))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 3 246 kJ / 776 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 16,64 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 5,52 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 11,12 g |
Tuky | 57,71 g |
– nasycené | 37,16 g |
– nenasycené | 19,17 g |
–– mononenasycené | 16,98 g |
–– polynenasycené | 2,18 g |
––– omega 3 | 0,38 g |
Vláknina | 21,76 g |
Cholesterol | 173 mg |
Sodík | 84 mg |
Sůl | 0,13 g |
Sacharidy | 38,58 g |
– cukry | 13,13 g |
––– laktóza | 5,15 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 kuře | Kuře | |
250 g 250 g hub | Hřib čerstvý | 250 g |
50 g 50 g másla | Máslo kravské | 50 g |
20 g 20 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 20 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
1/4 l 1/4 l vývaru (nejlépe drůbežího) nebo vody | Vývar hovězí | 250 ml |
1/8 l 1/8 l sladké smetany | Smetana kravská sladká 12% | 125 ml |
citronová šťáva | Šťáva z citrónu | |
sůl a pepř | Pepř černý | |
petrželka | Petržel nať čerstvá |