Nutriční hodnoty (Zelenina zapékaná s červenou kari pastou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 759 kJ / 898 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 50,43 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 30,53 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 19,90 g |
| Tuky | 26,69 g |
| – nasycené | 7,58 g |
| – nenasycené | 11,93 g |
| –– mononenasycené | 9,06 g |
| –– polynenasycené | 2,87 g |
| ––– omega 3 | 0,14 g |
| Vláknina | 22,10 g |
| Cholesterol | 786 mg |
| Sodík | 414 mg |
| Sůl | 0,72 g |
| Sacharidy | 103,09 g |
| – cukry | 16,39 g |
| ––– laktóza | 4,65 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 400 g 400 g drobných brambor | Brambor zimní | 400 g |
| 350 g 350 g ružičkové kapusty | Kapusta růžičková čerstvá | 350 g |
| 1 1 pórek | Pórek čerstvý | |
| 3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
| 3 lžíce 3 lžíce jogurtu | Jogurt kravský bílý 3,5% | 60 ml |
| 3 lžíce 3 lžíce mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 45 ml |
| 1 1 červená kari pasta (50 g) | Curry pasta | |
| sůl | Sůl mořská |