Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zelenina zapékaná s červenou kari pastou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 759 kJ /
898 kcal
Bílkoviny50,43 g
– z toho živočišné bílkoviny30,53 g
– z toho rostlinné bílkoviny19,90 g
Tuky26,69 g
– nasycené7,58 g
– nenasycené11,93 g
–– mononenasycené9,06 g
–– polynenasycené2,87 g
––– omega 30,14 g
Vláknina22,10 g
Cholesterol 786 mg
Sodík 414 mg
Sůl0,72 g
Sacharidy103,09 g
– cukry16,39 g
––– laktóza4,65 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
400 g 400 g drobných brambor Brambor zimní 400 g
350 g 350 g ružičkové kapusty Kapusta růžičková čerstvá 350 g
1 1 pórek Pórek čerstvý
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
3 lžíce 3 lžíce jogurtu Jogurt kravský bílý 3,5% 60 ml
3 lžíce 3 lžíce mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 45 ml
1 1 červená kari pasta (50 g) Curry pasta
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.