Nutriční hodnoty (Zelenina zapékaná s červenou kari pastou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 759 kJ / 898 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 50,43 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 30,53 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 19,90 g |
Tuky | 26,69 g |
– nasycené | 7,58 g |
– nenasycené | 11,93 g |
–– mononenasycené | 9,06 g |
–– polynenasycené | 2,87 g |
––– omega 3 | 0,14 g |
Vláknina | 22,10 g |
Cholesterol | 786 mg |
Sodík | 414 mg |
Sůl | 0,72 g |
Sacharidy | 103,09 g |
– cukry | 16,39 g |
––– laktóza | 4,65 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400 g 400 g drobných brambor | Brambor zimní | 400 g |
350 g 350 g ružičkové kapusty | Kapusta růžičková čerstvá | 350 g |
1 1 pórek | Pórek čerstvý | |
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
3 lžíce 3 lžíce jogurtu | Jogurt kravský bílý 3,5% | 60 ml |
3 lžíce 3 lžíce mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 45 ml |
1 1 červená kari pasta (50 g) | Curry pasta | |
sůl | Sůl mořská |