Vepřové řízky s dijonskou hořčicí

mika59 Kuchařka: mika59

Vepřové maso 13 názorů

Suroviny

2 vepřové řízky ( krkovice, kýta, kotleta )
2 lžíce dijonské hořčice
4 lžíce smetany ke šlehání
sůl
pepř
na obalení:
mouka
trošku mleté papriky
vejce
strouhanka
sezamová semínka
špetka sušeného tymiánu
sádlo
olej na smažení
Recept si zatím oblíbilo 17 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Omyté a osušené řízky naklepeme, osolíme a opepříme. Smícháme smetanu s hořčicí, kdo chce může přidat trochu chilli.

  2. Maso důkladně pomažeme hořčicovou směsí a necháme v lednici nejlépe přes noc.

  3. Poté řízky obalujeme v mouce, vejcích a smíchané strouhance. Smažíme na sádle nebo oleji.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 1 432 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Vepřové řízky s dijonskou hořčicí

Tématické fráze: řízky s hořčicí vepřový řízek s horcici veprove rizky vepřová panenka s dijonskou hořčicí recepty s dijonskou hořčicí řízek s hořčicí vepřová kotleta na smetaně s dijon vepřová kotleta řízky recept z dijonskou hořčicí řízky na hořčici řízky v hořčici vepřový řízek dijon dijonská hořčice recept řízky v hořtici vepřova kotleta s dijon vepřové v dijonské hořčici recepty vepřová kotleta řízky řízky s dijoskou hořčice vepřové plátky s dijonskou horčicí řízky v dižonské hořtici

Zapomněl/a jsem heslo