Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Králičí vývar z pomalého hrnce)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie460 kJ /
110 kcal
Bílkoviny3,17 g
– z toho živočišné bílkoviny0,01 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,16 g
Tuky2,02 g
– nasycené1,19 g
– nenasycené0,74 g
–– mononenasycené0,56 g
–– polynenasycené0,18 g
––– omega 30,01 g
Vláknina9,57 g
Cholesterol 5 mg
Sodík 56 mg
Sůl0,10 g
Sacharidy17,72 g
– cukry6,78 g
––– laktóza0,02 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
vykostěný králičí hřbet Králík hřbet
přední nožky Vepřové nožičky
játra a ledvinky Ledviny vepřové
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
1 1 mrkev Mrkev čerstvá 50 g
4 stroužky 4 stroužky česneku Česnek čerstvý 28 g
¼ bulvy celeru Celer bulva čerstvá
6 kuliček 6 kuliček nového koření Nové koření
6 kuliček 6 kuliček pepře Pepř černý
2 2 cm silný plátek másla Máslo kravské 2 g
1 l 1 l vody Voda 1000 ml
sůl Sůl mořská
pár stonků stonků libečku (lze vynechat) Libeček čerstvý
uvařené těstoviny Těstoviny pšeničné
nasekané lístky lístky petrželky Petržel nať čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.