Nutriční hodnoty (Červený dort s krémem a ovocem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 16 708 kJ / 3 993 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 93,56 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 36,06 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 57,50 g |
Tuky | 110,37 g |
– nasycené | 61,29 g |
– nenasycené | 41,05 g |
–– mononenasycené | 32,10 g |
–– polynenasycené | 8,95 g |
––– omega 3 | 1,48 g |
Vláknina | 15,00 g |
Cholesterol | 687 mg |
Sodík | 609 mg |
Sůl | 1,88 g |
Sacharidy | 648,95 g |
– cukry | 297,95 g |
––– laktóza | 22,95 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 hrnek 1 hrnek mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 250 ml |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
1 hrnek 1 hrnek cukru moučka | Cukr bílý | 250 g |
2 hrnky 2 hrnky hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 500 g |
1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
1 lžička 1 lžička červeného potravinářského barviva | E154 - Hněď FK ( CI potravinářská hněď 1 ) | |
150 g 150 g mascarpone | Mascarpone | 150 g |
150 g 150 g zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 150 ml |
kapka kapka vanilkového extraktu | Aroma vanilkové | |
moučkový cukr podle chuti | Cukr bílý | |
jahody | Jahody čerstvé | |
borůvky | Borůvky čerstvé | |
3 3 čtverečky milka čokolády | Čokoláda mléčná 30% | |
máta na ozdobu | Máta peprná list čerstvá |