Nutriční hodnoty (Kuře s cizrnou a rajčaty)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 3 350 kJ / 801 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,84 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 7,84 g |
Tuky | 48,88 g |
– nasycené | 6,80 g |
– nenasycené | 41,68 g |
–– mononenasycené | 35,70 g |
–– polynenasycené | 5,98 g |
––– omega 3 | 0,05 g |
Vláknina | 19,02 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 454 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 52,75 g |
– cukry | 33,57 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 kuřecí stehna | Kuře stehno s kůží | |
hladká mouka na obalení kuřete | Mouka pšeničná hladká | |
50 ml 50 ml olivového oleje | Olej olivový | 50 ml |
3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
8 8 rajčat (lze i sekaná z plechovky) | Rajče červené čerstvé | 480 g |
1 plechovka 1 plechovka cizrny | Cizrna | |
150 ml 150 ml bílého vina | Víno bílé suché | 150 ml |
1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
1 špetka 1 špetka černého pepře | Pepř černý |