Nutriční hodnoty (Brambory opečené, s citrónem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 870 kJ / 1 881 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 24,41 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 3,78 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 20,63 g |
Tuky | 118,16 g |
– nasycené | 62,24 g |
– nenasycené | 53,26 g |
–– mononenasycené | 46,41 g |
–– polynenasycené | 6,85 g |
––– omega 3 | 0,34 g |
Vláknina | 24,07 g |
Cholesterol | 172 mg |
Sodík | 1,66 g |
Sůl | 4,00 g |
Sacharidy | 167,91 g |
– cukry | 11,58 g |
––– laktóza | 0,32 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg brambor | Brambor zimní | 1000 g |
100 g 100 g slaniny | Špek | 100 g |
cibule | Cibule čerstvá | |
lžička lžička mouky | Mouka pšeničná hladká | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
30-50 g 30-50 g másla | Máslo kravské | 40 g |
1/2 1/2 citrónu | Citrón čerstvý | 45 g |