Nutriční hodnoty (Má příloha Holeček)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 10 053 kJ / 2 403 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 29,49 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 7,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 22,49 g |
| Tuky | 169,34 g |
| – nasycené | 82,11 g |
| – nenasycené | 84,11 g |
| –– mononenasycené | 72,06 g |
| –– polynenasycené | 12,06 g |
| ––– omega 3 | 0,30 g |
| Vláknina | 31,00 g |
| Cholesterol | 140 mg |
| Sodík | 6,57 g |
| Sůl | 16,25 g |
| Sacharidy | 177,05 g |
| – cukry | 19,15 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| cca 1 kg 1 kg uvařených brambor i se slupkou | Brambor zimní | 1000 g |
| 200 g 200 g anglické slaniny | Anglická slanina | 200 g |
| sádlo | Sádlo vepřové | |
| 1 1 pórek | Pórek čerstvý | |
| 2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| 1 lžíce 1 lžíce Vegety nebo jiného zeleninového koření | Kořenící směs sypká | 15 g |
| drcený kmín | Kmín mletý | |
| hodně pažitky | Pažitka čerstvá | |
| sůl | Sůl mořská |