Nutriční hodnoty (Kapustový nákyp (Dělená strava podle LK - Kytičky + zelenina))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
Energie | 5 415 kJ / 1 294 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 49,03 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 49,03 g |
Tuky | 35,29 g |
– nasycené | 4,49 g |
– nenasycené | 29,27 g |
–– mononenasycené | 17,06 g |
–– polynenasycené | 12,21 g |
––– omega 3 | 1,79 g |
Vláknina | 24,65 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 187 mg |
Sůl | 0,64 g |
Sacharidy | 184,95 g |
– cukry | 16,65 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g čerstvé kapusty | Kapusta hlávková čerstvá | 300 g |
200 g 200 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 200 g |
1 1 vrchovatá PL Hrašky | Hraška | |
20 g 20 g řepkového oleje (2 PL) | Olej řepkový | 20 ml |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
2-3 stroužky 2-3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 17.5 g |
150 g 150 g uzeného tofu | Tofu uzené | 150 g |
cca 200 ml 200 ml vody | Voda | 200 ml |
2 KL 2 KL prášku do pečiva | Kypřící prášek | 8 g |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý |