Nutriční hodnoty (Vaječný koňak s kapučínem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 8 185 kJ / 1 956 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 48,42 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 48,26 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,16 g |
| Tuky | 49,62 g |
| – nasycené | 17,44 g |
| – nenasycené | 21,37 g |
| –– mononenasycené | 16,88 g |
| –– polynenasycené | 4,49 g |
| ––– omega 3 | 0,22 g |
| Vláknina | 0,40 g |
| Cholesterol | 1,32 g |
| Sodík | 386 mg |
| Sůl | 0,98 g |
| Sacharidy | 83,80 g |
| – cukry | 47,73 g |
| ––– laktóza | 37,71 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 6 6 žloutků | Vaječný žloutek | 138 g |
| 2 2 vanilkové cukry | Cukr vanilkový | |
| 1 1 Salko | Mléko kondenzované slazené | |
| 200 ml 200 ml smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 200 ml |
| 750 ml 750 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 750 ml |
| 1 1 vanilkový pudink za studena | Puding v prášku | 40 g |
| 2 lžíce 2 lžíce instantního kapučína | Cappuccino | 30 ml |
| 400 ml 400 ml rumu | Rum | 400 ml |