Nutriční hodnoty (Vepřová kapsa s cuketovou nádivkou, pečená na pórku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 13 405 kJ / 3 204 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 416,86 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 405,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 11,86 g |
| Tuky | 137,48 g |
| – nasycené | 68,34 g |
| – nenasycené | 55,19 g |
| –– mononenasycené | 40,96 g |
| –– polynenasycené | 14,24 g |
| ––– omega 3 | 1,53 g |
| Vláknina | 12,24 g |
| Cholesterol | 675 mg |
| Sodík | 1,71 g |
| Sůl | 4,21 g |
| Sacharidy | 71,05 g |
| – cukry | 9,72 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 250 g 250 g mladé neloupané cukety | Cuketa čerstvá | 250 g |
| 2 2 starší rohlíky | Rohlík pšeničný bílý | 86 g |
| 3 stroužky 3 stroužky drceného česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
| půlka půlka červené papriky | Paprika červená čerstvá | |
| vejce | Vejce slepičí | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř mletý | Pepř černý mletý | |
| muškátový květ | Muškát květ sušený | |
| 1200-1500 g 1200-1500 g vepřového boku, např. špička bez kosti | Kost hovězí | 1350 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř mletý | Pepř černý mletý | |
| drcený kmín | Kmín mletý | |
| 1 1 menší pórek | Pórek čerstvý |