Nutriční hodnoty (Kysané zelí IV.)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 14 563 kJ / 3 481 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 184,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 184,00 g |
| Tuky | 23,00 g |
| – nasycené | 6,90 g |
| – nenasycené | 13,80 g |
| –– mononenasycené | 2,30 g |
| –– polynenasycené | 11,50 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 299,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 121,88 g |
| Sůl | 300,00 g |
| Sacharidy | 485,00 g |
| – cukry | 230,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 11,5 kg 11,5 kg zelí | Zelí bílé čerstvé | 11500 g |
| 1,25 l 1,25 l octa | Ocet lihový | 1250 ml |
| 300 g 300 g soli | Sůl mořská | 300 g |
| 1,5 lžičky 1,5 lžičky pyrosiřičitanu | E223 - Disiřičitan sodný | |
| 3 l 3 l převařené vody | Voda | 3000 ml |