Nutriční hodnoty (Špagety s bazalkovými houbami (Dělená strava podle LK - Kytičky + zelenina))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 2 054 kJ / 491 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 21,50 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 21,50 g |
| Tuky | 25,34 g |
| – nasycené | 4,13 g |
| – nenasycené | 20,61 g |
| –– mononenasycené | 16,22 g |
| –– polynenasycené | 4,39 g |
| ––– omega 3 | 0,02 g |
| Vláknina | 35,20 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 124 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 28,54 g |
| – cukry | 7,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g mražených (čerstvých) hub | Hřib čerstvý | 500 g |
| 4-6 stroužků 4-6 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 35 g |
| 150 ml 150 ml tekutého nearomatického rostlinného mléka (ne Zajíce) | Nápoj sójový | 150 ml |
| rovná KL KL škrobu | Bramborový škrob | |
| 2 PL 2 PL olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |
| 1 1 PL sušené nebo 2 PL čerstvé bazalky | ||
| 2 2 vrchovaté PL lahůdkového droždí | Droždí lahůdkové | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| bezvaječné špagety 500 g | Špagety pšeničné |