Nutriční hodnoty (Restované brambory s fazolkami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 247 kJ / 776 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 23,45 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 23,45 g |
| Tuky | 2,65 g |
| – nasycené | 0,34 g |
| – nenasycené | 1,45 g |
| –– mononenasycené | 0,73 g |
| –– polynenasycené | 0,73 g |
| ––– omega 3 | 0,08 g |
| Vláknina | 32,50 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 71 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 148,35 g |
| – cukry | 25,25 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 800 g 800 g brambor | Brambor zimní | 800 g |
| 250 g 250 g fazolek | Fazolky čerstvé | 250 g |
| 1 1 červená paprika | Paprika červená čerstvá | 150 g |
| olej | Olej řepkový | |
| pepř | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| čerstvá bazalka | Bazalka čerstvá |