Nádivkový beránek
Beránek by neměl na velikonočním stole chybět. Pokud však nejste příznivci sladkého, můžete upéct beránka slaného. Nádivku z uzeného masa, kopřiv a rohlíků stačí vložit do beránkové formy a upéct. Netradiční pojetí jistě překvapí svou chutí.
Postup přípravy
Zveřejněno 15. 4. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Nádivkový beránek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zpx8Z
Moje poznámka
Nádivkový beránek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zpx8Z
Nejnovější recepty
Vaječný bagel
Přidáno před 6 hodinami
Jednoduché a rychlé rizoto s ředkvičkami
Přidáno před 7 hodinami
Tartaletky s rebarborovým pudinkem
Přidáno před 7 hodinami
Chuťovky s uzenou vepřovou panenkou
Přidáno před 8 hodinami
Brynzáky s opečenou šunkou a cibulkou
Přidáno před 8 hodinami
Bramborové placičky se špenátem a vejcem
Přidáno před 8 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pečené krůtí stehno s cibulí
Radka61 před 5 hodinami
Milionová polévka našich babiček
ZuzkaBob před 5 hodinami
Lehký tvarohový koláč
Veronika98 před 6 hodinami
Smetanové kedlubny na sladkokyselo
Sahula před 6 hodinami
Zeleninový krém s restovanými žampiony
Jelen97 před 7 hodinami
Smažená treska
TondaJ před 7 hodinami
Cuketový krém s bílkovými nudlemi
Jelen97 před 7 hodinami
Dršťková polévka
Kajkajak před 7 hodinami
Cuketová pizza
ovocny.caj před 7 hodinami
Jogurtové muffiny
Hansenka před 7 hodinami
Suroviny:
rohlík,
maso uzené,
kopřivy,
mléko,
vejce,
sůl,
pepř mletý,
ořech muškátový,
máslo,
mouka hrubá
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.