Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bramborová pánev)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 478 kJ /
831 kcal
Bílkoviny46,67 g
– z toho živočišné bílkoviny21,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny25,67 g
Tuky13,37 g
– nasycené6,87 g
– nenasycené5,93 g
–– mononenasycené2,13 g
–– polynenasycené3,79 g
––– omega 30,07 g
Vláknina40,00 g
Cholesterol 105 mg
Sodík 1,76 g
Sůl4,00 g
Sacharidy111,07 g
– cukry22,30 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g brambor Brambor zimní 500 g
300 g 300 g fazolek Fazolky čerstvé 300 g
300 g 300 g žampionů Žampion čerstvý 300 g
100 g 100 g sušených rajčat nakládaných v oleji Rajče červené sterilované 100 g
150 g 150 g klobásy Klobása 150 g
kmín Kmín
olej Olej řepkový
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.