Nutriční hodnoty (Bramborová pánev)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 478 kJ / 831 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 46,67 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 21,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 25,67 g |
Tuky | 13,37 g |
– nasycené | 6,87 g |
– nenasycené | 5,93 g |
–– mononenasycené | 2,13 g |
–– polynenasycené | 3,79 g |
––– omega 3 | 0,07 g |
Vláknina | 40,00 g |
Cholesterol | 105 mg |
Sodík | 1,76 g |
Sůl | 4,00 g |
Sacharidy | 111,07 g |
– cukry | 22,30 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g brambor | Brambor zimní | 500 g |
300 g 300 g fazolek | Fazolky čerstvé | 300 g |
300 g 300 g žampionů | Žampion čerstvý | 300 g |
100 g 100 g sušených rajčat nakládaných v oleji | Rajče červené sterilované | 100 g |
150 g 150 g klobásy | Klobása | 150 g |
kmín | Kmín | |
olej | Olej řepkový | |
sůl | Sůl mořská | |