Nutriční hodnoty (Bramborová pánev)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 478 kJ / 831 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 46,67 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 21,00 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 25,67 g | 
| Tuky | 13,37 g | 
| – nasycené | 6,87 g | 
| – nenasycené | 5,93 g | 
| –– mononenasycené | 2,13 g | 
| –– polynenasycené | 3,79 g | 
| ––– omega 3 | 0,07 g | 
| Vláknina | 40,00 g | 
| Cholesterol | 105 mg | 
| Sodík | 1,76 g | 
| Sůl | 4,00 g | 
| Sacharidy | 111,07 g | 
| – cukry | 22,30 g | 
| ––– laktóza | 0,00 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 500 g 500 g brambor | Brambor zimní | 500 g | 
| 300 g 300 g fazolek | Fazolky čerstvé | 300 g | 
| 300 g 300 g žampionů | Žampion čerstvý | 300 g | 
| 100 g 100 g sušených rajčat nakládaných v oleji | Rajče červené sterilované | 100 g | 
| 150 g 150 g klobásy | Klobása | 150 g | 
| kmín | Kmín | |
| olej | Olej řepkový | |
| sůl | Sůl mořská | |