Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Debrecínská hrachová polévka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 6

Energie6 056 kJ /
1 447 kcal
Bílkoviny89,08 g
– z toho živočišné bílkoviny13,40 g
– z toho rostlinné bílkoviny75,68 g
Tuky27,60 g
– nasycené15,38 g
– nenasycené12,01 g
–– mononenasycené5,19 g
–– polynenasycené6,82 g
––– omega 30,71 g
Vláknina44,40 g
Cholesterol 26 mg
Sodík 155 mg
Sůl0,10 g
Sacharidy190,60 g
– cukry25,13 g
––– laktóza0,08 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 g 300 g žlutého půleného hrachu Hrách žlutý loupaný sušený 300 g
4 4 debrecínské párky Párek vepřový
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g
1 1 větší mrkev Mrkev čerstvá 50 g
1 lžíce 1 lžíce másla Máslo kravské 10 g
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 10 g
1 1 rovná lžička uzené papriky Paprika uzená
1 1 bobkový list Bobkový list sušený
2 kuličky 2 kuličky nového koření Nové koření
1 špetka 1 špetka majoránky Majoránka sušená
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
2 l 2 l zeleninového vývaru (nebo vody) Vývar zeleninový 2000 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.