Nutriční hodnoty (Vepřové maso po cikánsku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 5 945 kJ / 1 421 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 105,78 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 103,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,78 g |
| Tuky | 105,29 g |
| – nasycené | 46,23 g |
| – nenasycené | 52,65 g |
| –– mononenasycené | 45,22 g |
| –– polynenasycené | 7,43 g |
| ––– omega 3 | 0,20 g |
| Vláknina | 6,30 g |
| Cholesterol | 395 mg |
| Sodík | 1,86 g |
| Sůl | 4,50 g |
| Sacharidy | 10,60 g |
| – cukry | 5,76 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g vepřové plece | Vepřová plec | 500 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 100 g 100 g slaniny | Špek | 100 g |
| sádlo | Sádlo vepřové | |
| mletá paprika | Paprika červená sušená | |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| česnek (podle chuti) | Česnek čerstvý | |
| mletý kmín | Kmín mletý | |
| 2 2 bobkové listy | Bobkový list sušený | |
| 4 kuličky 4 kuličky nového koření | Nové koření | |
| vývar (podle potřeby) | Vývar masový | |
| 2 2 papriky | Paprika bílá čerstvá | |
| 1 plechovka 1 plechovka rajčat | Rajče červené čerstvé | |
| 1 špetka 1 špetka chilli | Chilli paprička sušená | |
| 2 lžíce 2 lžíce mraženého hrášku | Hrášek zelený mražený | 30 g |